25 års erfaring i professionel industrirengøring i Silkeborg er præcis hvad Total Care kan tilbyde

Rengøring på arbejdspladsen, tæpperens eller vinduesvask og røgfjerner. Der er ikke de opgaver som Total Care ikke kan udføre.

Med mere end 25 års erfaring af professionel industrirengøring i Silkeborg og allerede mere end 100 tilfredse kunder, så kan du være helt sikker på at du får den rette rengøring af alle hjørnerne og så endda uden at skulle betale ofr meget.

Du kan få tilpasset rengøringen efter dine behov. Så hvad en der er tale om en fast aftale eller enkelte opgaver hos erhverv, så står Total Care klar til at hjælpe dig. Se dine muligheder allerede i dag og kom nærmere på skinnende rene omgivelser. 

Vi udfører industrirengøring i:
HolstebroHerningIkast og Silkeborg.

Få et uforpligtende tilbud på industrirengøring i Silkeborg

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt, med et godt tilbud.

Lad dette felt stå tomt

VORES KUNDER

Skab rolige omgivelser for dine medarbejdere og kunder med industrirengøring i Silkeborg

Vil du gerne gøre et godt indtryk og skabe rammerne om rolige omgivelser, så er rengøringen et virkelig godt sted at starte. Ved at have det rent omkring arbejdspladsen, så hjælper du dine medarbejdere til at kunne koncentrere sig om det der er vigtigt, frem for de nullermænd der eventuelt måtte lægge i hjørnerne. Det er ganske vist ifølge flere forskere. Derudover vil du med rene omgivelser kunne give et godt indtryk til de kunder det måtte komme forbi.

Lad kunderne se hvad du har at byde på

Lad kunderne se hvad du har i dine udstillingsvinduer og lav en fast aftale med Total Care om vinduesvask. Så er du helt sikker på at alle kan se hvad du har at vise gennem vinduet, uden snavs og skidt. Det er en god måde at vise dine kunder udadtil, at din virksomhed har styr på tingene og det gør det hele meget mere indbydende. Med rene vinduer skaber du gode rammer for at vise frem og byder nemmere kunderne indenfor. Kontakt Total Care i dag og hør om dine muligheder for en fast aftale omkring vinduesvask uden at måtte tømme budgettet. 

Skal tæpperne støves af?

De fleste virksomheder har tæpper liggende ved indgangen, for at undgå beskidte støvler og snavs fra skoene når man kommer udefra. Her er det tæpperne der tager imod alt den skidt og snavs der ellers kunne ligge rundt omkring på gulvet og derfor kan de trænge til en grundig rens i ny og næ.

Lav en fast aftale med Total Care og få renset dine tæpper til en fordelagtig pris. Så er du sikker på at der altid er rent og pænt når dine medarbejdere eller kunderne kommer indenfor døren. 

Få tilpasset din industrirengøring i Silkeborg

Det er ikke alle der har de samme behov for rengøring i alle erhverv. Nogle har flere kunder eller medarbejdere end andre og nogle erhverv sviner bare mere. Derfor er det også muligt at få tilpasset din rengøring ud fra de behov der gør sig gældende, så du er helt sikker på, at der bliver gjort rent efter dine forventninger.

Tag en snak med Total Care i dag og hør om dine muligheder for tilpasset industrirengøring i Silkeborg. 

Se også: Erhvervsrengøring i Silkeborg og rengøring i Silkeborg