Om Total Care

TOTAL CARE ApS din miljømæssige ansvarsbevidste rengøringsløsning.

Hos os tager vi et naturligt ansvar for miljøet og vores smukke klode.

Modsat nogle af de helt store rengøringskoncerner, som stadig bruger de traditionelle kemikalier, som uden tvivl belaster vores miljø og sandsynligvis samtidigt kan være skyld i vores kunders sundhedsmæssige udfordringer i form af eksemer og allergier, så bruger vi i dag kun svanemærkede eller miljømærkede rengøringsprodukter. Vi sørger naturligvis for de lovpligtige datablade og brugsanvisninger.

Det miljømæssige er en hjertesag for os, ikke kun hvad angår vores anvendte rengøringsmidler, som naturligvis skal være bæredygtige, men også emballagen, som skal kunne genbruges.

Genbrug og bæredygtighed er meget vigtigt, hvis vi skal komme de vedtagne miljøkrav i møde.

Grethe Rønhoff

INDEHAVER

Grethe har tilbudt professionel rengøring i mere end 28 år

Vi går skridtet videre

Vi hjælper i det daglige vores erhvervskunder, som kun lige er begyndt ifølge ny lov om at skulle sortere affald pr. 1.januar 2023, præcist som de private husstande har gjort det længe. Vi gør vores allerbedste for at hjælpe vores kunder nemt i gang med processen. Bæredygtige emballager, affaldsposer, recycled aftørringspapirer og andre ansvarlige tiltag har en høj prioritet i forhold til affaldsgenbrug og et fælles miljømæssigt ansvar for den klode vi giver i arv til vores børnebørn og oldebørn m.fl.

Vores ansatte har naturligvis også krav på at vide, at de midler de til daglig er i berøring med, er totalt uskadelige for deres helbred og at vi til enhver tid følger arbejdstilsynets regler og kan stå i mål for uanmeldte besøg og kontroller.

Vi har de i de sidste par år været involveret i den spændende proces, som flere af vores erhvervskunder har været igennem for at kunne ISO certificere sig.

Vi evaluerer løbende på vores egne krav til miljøtilpasning, overholder vi vores egen miljøambition eller skal vi revurdere graden af mulig gennemførlighed? Vi følger løbende med i nye EU og verdensmål – med andre ord, vi tager det meget seriøst ligesom vi også gør med vores kerneydelse ”den allerbedste rengøring til enhver tid”.

Hos vores erhvervskunder står vi nogle gange i den situation, at kunden står for indkøb af nogle rengøringsrelaterede produkter og vi står for indkøb af andre produkter.

For at være så miljømæssigt og bæredygtige, som overhovedet muligt, tilbyder vi ofte at overtage indkøb af alle produkter relateret til rengøringen. På den måde kan vi stå inde for, at alt er velegnet til genbrug eller allerede er genbrugt og, at vi har styr på egne krav til bæredygtig rengøring.