Privatrengøring

​Vi udfører privat rengøring til MARKEDETS BEDSTE PRISER i Holstebro, Struer, Vinderup, Herning, Ikast og Silkeborg.

Du bestemmer selv hvad en privat rengøring hos dig skal bestå af. Ligeledes bestemmer du selv om du vil have rengøring hver uge, hver 14.dag eller blot en gang om måneden.

Ring og få en snak om mulighederne – Lad os tage slæbet, så du kan fylde dit liv med alle de gode ting !

Vi udfører privat rengøring i:
Holstebro, Herning, Ikast og Silkeborg.

Få et uforpligtende tilbud på privat rengøring i dit hjem

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt, med et godt tilbud.

Lad dette felt stå tomt

VORES KUNDER

Vi tager slæbet og du får lov til helt uden stress og jag at fylde dit liv med alt det gode, blandt andet kvalitetstid med familien.

Vores private hjem er vores borg og vores helle – vi skal ikke lukke hvem som helst ind, heller ikke til at tage rengøringen. Spørg derfor altid efter en eller flere referencer, inden du tager stilling til et tilbud (lyder det for godt til at være sandt, så er det det sikkert også). Dette gælder, hvad enten det er den unge børnefamilie eller en ældre sårbare borger.

Det er vigtigt, at du kan føle dig tryg både i forhold til, hvem du lukker ind, hvor længe de har planer om at drive virksomhed og have adgang til dit hjem. Spørg også altid efter, om der er tegnet lovpligtig ansvarsforsikring og helst en tingsskade forsikring, hvis noget kostbart eller vigtigt skulle gå i stykker under rengøringen. 

Husk at rengøring går ind under “servicefradrag”

Når du køber privat rengøring, skal du huske at gemme alle kvitteringer, da du kan trække beløb fra på din selvangivelse under rubrikken ”servicefradrag”, det varierer en smule beløbsmæssigt fra indkomstår til indkomstår, hvor stort et beløb du kan trække fra.

Vi kan hos TOTAL CARE ApS tilbyde rigtigt mange gode referencer fra såvel erhvervskunder som private kunder.

Under privatrengøring sorterer også rengøring af dødsboer og almindelige flytterengøringer. Vi har gode og solide forhold til og erfaringer med de fleste boligselskaber og kender deres forskellige krav til en rengjort flyttelejlighed.

Vi har arbejdet med privat rengøring siden 1996 og har kun samlet på glade kunder, nogle har vi været med til at ”følge helt hen på plejehjemmet efter mange skønne år med rengøring, en kop kaffe og en hyggesnak”  

Har du brug for at få skiftet sengetøj, få vandet blomster, få handlet eller blive ledsaget til supermarked eller frisør, hjælper vi gerne. Vi har mulighed for at rykke ud med kort varsel.

Vi tilstræber altid at sende den samme assistent hver gang, så vi ikke behøver, så at sige ” At opfinde den dybe tallerken to gange” Vi har dog som alle andre brancher været plaget af personalemangel igennem flere år. Det ser ud til at blive løst stille og roligt, men vi lover aldrig mere end, hvad vi kan holde.

Flere af vores rengøringsassistenter er udlændinge. Vi har søde og meget dygtige folk fra Kina, Filipinerne, Letland, Litauen, Bulgarien, Tyskland, Vietnam, Thailand OG naturligvis mange fra Danmark. Vi matcher i forhold til vores kunders behov, erfaring, sprog etc. så alle er glade og tilfredse.

De første par gange, vores folk kommer i dit hjem, er ”Den gamle” med, altså indehaveren. Det er meget vigtigt for os at få alle forventninger afstemt fra den allerførste gang, vi kommer hos dig.

Vi leverer miljørigtige og allergivenlige rengøringsmidler til alle opgaver.

Hvis vi kunne bestemme, så skulle der aldrig være dårlig stemning i noget hjem over, hvem der skal rende en tur med støvsugeren fredag – lad os klare opgaven 😊