Industrirengøring i Ikast – Total Care

Total Care tilbyder en god og ordentlig rengøring af industrien i og omkring Ikast. Vi har mange år i branchen og ved derfor, hvad der skal til for at få dine lokaler til at skinne.  

I en virksomhed har I sjældent tid eller råd til at få egne folk til at skulle gøre en hovedrengøring. Det er spild af resurser, når de ansatte pludselig skal gøre rent i stedet for at gøre deres arbejde.  

I sidste ende kan den grundige rengøring fra Total Care ende med at være en stor gevinst for jer.

Vi udfører industrirengøring i:
HolstebroHerningIkast og Silkeborg.

Få et uforpligtende tilbud på industri rengøring i Ikast

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt, med et godt tilbud.

Lad dette felt stå tomt

VORES KUNDER

Med industrirengøring i Ikast får du ordentlig hovedrengøring hver gang

I kender problematikken på arbejdspladsen. Kun en gang om året kommer i faktisk rundt i alle krogene. I har den ene rengøringsdag, hvor alle ansatte skal få deres station til at skinne.  

Men hvad så alle andre dage på året?  

Der kan stationerne stå at samle støv, snavs, olierester, madrester og hvem ved hvad. Med vores industrirengøring Ikast slipper I for at frygte for, hvad der ligger og gemmer sig mellem kommoden og væggen eller i en fjern krog.  

Total Care har mere end 25 års erfaring med rengøring

Total Care foretager altid den samme, gode og grundige rengøring. To rengøringer må ikke være forskellige. Både fordi den høje kvalitet er vores varemærke og derfor ikke kan slækkes på. Men også fordi det har så stor kvalitet for din, virksomhedsejeren, der kræver en god rengøring. 

Vi kommer rundt i alle kroge og kan – hvis ikke spare jer for den årlige hovedrengøring – så i hvert fald gøre den noget nemmere at have med at gøre.  

Dyrt betalte ansatte skal ikke gøre rent – hyr professionel industrirengøring i Ikast i stedet

Man kan finde mange skøre løsninger industrien for at få en ren arbejdsplads. Det kan være fejedrenge, der pludselige forvandles til rengøringspersonale og får lige lovlig meget ansvar får renheden på arbejdspladsen.  

En anden løsning er, at de ansatte sættes i kast med at rengøre. Det er slet ikke en dum ide at lade de ansatte forstå vigtigheden af rengøringen på arbejdspladsen. Men for meget rengøring af de ansatte løser dem fast i få stationer til skinne i stedet for at udføre deres faktiske arbejde.  

Enhver virksomhedsejer må kigge på virksomhed og tænke, hvordan får jeg mest ud af min produktion. Er det ved at slide mine ansatte med krævende rengøringsarbejde? Eller er det ved at lade dem uføre sit arbejde og lade andre tage sig af rengøringen.  

Find jeres bedste løsning

Ikke to virksomheder er ens. Det kan vi hos Total Care skrive under på. Industrirengøring i Ikast vil langt de fleste virksomheder dog have brug for.  

Vi er specialister i at opsnuse støv, snavs og skidt. Vi ved, hvordan det fjernes, uden at der skader elementerne på arbejdspladsen.  

For i sidste ende ønsker alle virksomheder det samme – en ren arbejdsplads, hvor arbejdet kan forløbe gnidningsfrit. Det kan Total Care hjælpe din virksomhed med at opnå. Giv os et kald og se, hvor din virksomhed pludselig kommer til at skinne som aldrig før.

Se også: Erhvervsrengøring i Ikast og professionel rengøring i Ikast