Professionel industrirengøring hæver effektiviteten i produktionen

Industrirengøring kan faktisk gå hen og være lidt af en kunst, og har man ikke de rette kompetencer, erfaringer, eller for den sags skyld det rette udstyr, kan rengøringen blive en stor byrde, der alligevel aldrig giver det helt optimale udbytte.

Vi vil dog med glæde stå for netop din rengøringsopgave – uanset omfanget. Der er ikke det, som vi ikke kan klare. Vi tager gerne slæbet for dig, så du kan bruge energien på andre vigtige ting.

Vi udfører industrirengøring i:
Holstebro, Herning, Ikast og Silkeborg.

Bestil et gratis tilbud på industri rengøring – helt uforpligtende

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt, med et godt tilbud.

Lad dette felt stå tomt

VORES KUNDER

Stor erfaring giver gode kompetencer

Efter mange års erfaring ved vi en ting eller to om industrirengøring hos Total Care, og derfor vil vi i al beskedenhed love dig, at vi har kompetencerne til at varetage rengøringen i din virksomhed.

Derudover har vi hos Total Care en stærk idékultur, og vi tilfører vores kunder værdi ved proaktivt at foreslå forandringer og forbedringer, som potentielt ville kunne udvikle serviceleverancen.​

Rengøring i topklasse

Når du lader Total Care varetage din opgave, er du sikret en rengøring i topklasse. Alle vores ansatte har en relevant uddannelse og har fået træning i lige netop industrirengøring. Vores professionelle assistenter er ansvarsbevidste og fleksible. For os er arbejdsglæde i højsædet, men vi er også først glade, når du som kunde er glad. Det er menneskeligt at fejle, og vi kan også komme til at lave fejl, men vi er altid parate til at finde en løsning med det samme. Vi går ikke, før kunden er fuldt ud tilfreds. Mange gange er det bare detaljen, som gør, at vi hver dag kan glæde og forbløffe en kunde!

Industrirengøring efter dine behov

Vi tilrettelægger altid en industrirengøring helt efter dine ønsker og behov, så resultatet bliver så grundigt og smukt som forventet. Hver enkelte rengøringsopgave er unik, og derfor gør vi en dyd ud af at planlægge industrirengøringen ud fra den specifikke situation.

Uanset om du ønsker en fast aftale med daglige eller ugentlige besøg – eller om det blot drejer sig om et enkelt job i forbindelse med flytning, renovering el.lign., så påtager vi os opgaven.

​Hos Total Care ved vi, at fleksibilitet er vigtigt, og netop derfor gør vi vores bedste for at kunne tilbyde fleksible aftaleløsninger, så vi kan leve op til vores kunders udvikling og behov.

Kontakt os for et tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores industrirengøring. Vi giver desuden glædeligt et gratis og helt uforpligtende tilbud på din rengøringsopgave. Ring i dag og få en god snak om dine muligheder. Du er dog også altid velkommen til at sende os en e-mail, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Øverst finder du også vores kontaktformular til industrirengøring. Vi glæder os til at høre fra dig og dit ”skidt”.