Total tilbyder erfaren og professionel industrirengøring Holstebro

Du kan trygt overlade rengøringen til Total Care. Her tilbydes mere end 25 års erfaring med professionel rengøring og dygtige medarbejdere der har flair for detaljen.

Der er allerede mere end 1000 glade kunder der har fået gavn af rengøringen fra Total Care. Hvad end du er i den ene eller den anden branche, så ved vi hvad vi taler om og kan hjælpe dig med at komme af med skidtet.

Vi tilbyder erhvervsrengøring der er særligt tilpasset dine behov, præcis når det passer dig. Dette betyder at du ikke skal betale mere end højest nødvendigt og kan være helt sikker på at det arbejde der udføres lever op til dine forventninger. Kontakt os allerede i dag og hør om dine muligheder for industrirengøring Holstebro. 

Vi udfører industrirengøring i:
HolstebroHerningIkast og Silkeborg.

Få et uforpligtende tilbud på industrirengøring i Holstebro

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt, med et godt tilbud.

Lad dette felt stå tomt

VORES KUNDER

Find en løsning til industrirengøring Holstebro

Har du en industrivirksomhed i Holstebro, så lad dit Total Care hjælpe dg. Vi kører gerne forbi og sørger for at du der er en helt og aldeles ren arbejdsplads til produktionen. Her sørger vi for at have dialog, således at det sikres, at arbejdspladsen lever op til dine forventninger. Der kan nemlig være særlige behov som skal dækkes og med vores store erfaring, kan du være helt sikker på at vi kommer i mål. 

Industrirengøring tilbud til både store og små virksomheder

Det er lige meget om du er stor eller lille, vi tilbyder alle former for industrirengøring både indvendigt og udvendigt. Her tilbydes rengøring med den rette viden, de rette produkter og tilbyder medarbejdere med flair for detaljerne. Vi ved hvor vigtigt det er, at dine maskiner bliver holdt i gang, at du har rene omgivelser til din produktion samt at gulvene er fri for skidt og snavs og derfor er det en god investering at sørge for tilstrækkelig og grundig industrirengøring. 

Har du en fødevarevirksomhed i Holstebro? 

Leder du efter den helt rette industrirengøring Holstebro på en fødevarevirksomhed, så kan Total Care hjælpe dig. Det er med faglig stolthed at vi kan sørge for at nedbringe bakterier og andre skadelige stoffer, der kan forurene din produktion.

Vi passer på maskinerne ved at anvende viden og nænsomme produkter til et slutresultat som du kan være helt sikker på. Vi sørger for at du lever op til kravene om hygiejne og fødevaresikkerhed. Kontakt os i dag og få et tilbud på industrirengøring Holstebro til din fødevarevirksomhed. 

Vi sørger for god service og dialog

Når der er tale om industrirengøring, så kan der være helt særlige behov eller restriktioner som skal overholdes. Derfor ser vi det nødvendigt med en god dialog, så vores rengøringstilbud kan leve op til dine forventninger og nødvendige foranstaltninger. Vi sørger for en god service, hvor vi i samarbejde kan komme frem til det mål du ønsker med din rengøring.

Hvad end der er tale om enkelte opgaver eller faste aftaler om industrirengøring Holstebro, rengøring af maskiner, renrum, laboratorier eller endda rengøring af graffiti på muren, så står vi klar til at sørge for rene omgivelser til din virksomhed.

Se også: Erhvervsrengøring i Holstebro