Erhvervsrengøring

Her hos Total Care har vi mere end 28 års erfaring med professionel rengøring, som har givet os en stor viden samt ekspertise – særligt inden for rengøring til erhverv. Vi servicerer en bred vifte af erhvervskunder. Dette tæller alt fra industriområder og lagerbygninger til dagligvareforretninger og butiksfacader.

Vi kan stolt fremvise intet mindre end en kundeportefølje på over 1.000 glade og tilfredse kunder. Skal du være den næste? Vi kan garantere dig at vi hverken går på kompromis med kvaliteten eller serviceniveauet.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt, med et godt tilbud.

Lad dette felt stå tomt

VORES KUNDER

Professionel rengøringsservice til både kontor og erhverv

De mere end to årtiers erfaring i rengøringsbranchen gør os til en særdeles eftertragtet samarbejdspartner, når der skal sikres et spejlblankt og skinnende resultat af kontorgulvene eller rengjorte maskiner i lagerbygningen.

Bag os står nogle kompetente medarbejdere, der brænder for rengøring og de gode resultater. Medarbejderne er vores absolut vigtigste ressource, og lige præcis dérfor værner vi også ekstra højt om dem. Vores dygtige medarbejdere har sans for detaljen, og går til hver enkelt opgave med et stort overblik.

Du vil derfor hurtigt opleve en stor grad af tillid, som vil afspejle sig i det stærke samarbejde, som forhåbentlig vil køre på skinner lang tid fremadrettet.

Vi udfører erhvervsrengøring i bl.a.:
Holstebro, Herning, Ikast, Silkeborg mfl.

Erhvervsrengøring når du har brug for det

Kontakt os for kvalitetsfokuseret erhvervsrengøring, der kan løfte din virksomhed. Vi har de helt rette kompetencer til at tage hånd omkring jeres firmarengøring. Dette er uanset om der er tale om et ganske almindeligt kontorlokale eller ét af de mere nichepræget lagerbygninger.

Erhvervsrengøring efter dine specifikke behov

Vi lytter naturligvis altid til dine behov, og skræddersyer den mest optimale løsning herfra. På denne facon sikrer vi det allerbedste resultat. Når vores kunder oplever tilfredshed, så oplever vi en lige så stor tilfredshed. Vi sætter med andre ord en stor ære i at udføre vores job til UG med kryds og slange.

Her hos Total Care er vi meget fleksible, og kan klare rengøringen lige præcis, når det passer ind i jeres virksomheds skema. Hos os er vores kunder nemlig topprioriteten, og derfor sørger vi naturligvis altid for at kommunikationen mellem os spiller.

Vi formår gennem erhvervsrengøring at skabe et godt og rent indeklima, som i sidste ende vil udmunde sig i et bedre arbejdsklima, højere effektivitet og en øget produktivitet blandt medarbejderne i dine erhvervslokaler. Gennem den gode rengøring er vi medvirkende til at skabe de bedste forudsætninger for både kontoransatte, lageransatte, butiksansatte og mange andre.

Kontakt os for et tilbud på erhvervsrengøring

Med fast base i Holstebro kan vi håndtere mange forskellige erhvervsrengøringsopgaver i nærområdet. Vi tilbyder en bred palette af forskellige rengøringsarbejde, som blandt andet tæller vinduespudsning, gulvpolering, tæpperens, loftrens samt meget, meget mere. 

Vi bestræber os altid på at levere et knivskarpt resultat. Hos Total Care er vi særdeles stærke på både fleksibilitet, effektivitet og ikke mindst en tårnhøj service. Hvis du efterspørger kompetent erhvervsrengøring i Ikast, så udfyld fluks kontaktformularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Vi sidder altid klar til at besvare din henvendelse med stor glæde og en god portion faglig rådgivning.