Professionel rengøring i Ikast

Hvis du, eller din virksomhed, befinder sig i Ikast, kan vi varetage din rengøring for dig. Hos Total Care har vi mere end 25 års erfaring med at gøre rent. Derfor forstår vi også at gøre ethvert hjem eller erhvervsbygning grundig ren. Vi lytter altid til dig og dine ønsker til rengøringen. Det er nøglen til vores mange tilfredse kunder.

Bestil et gratis tilbud på professionel rengøring i Ikast

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt, med et godt tilbud.

Lad dette felt stå tomt

VORES KUNDER

Rengøring i Ikast hos private

I dag lever de fleste mennesker et travlt liv med både karriere, familie og hobbyer. Derfor kan det også være svært at finde tid og overskud til rengøringen.

Hvis du gerne vil give dig selv mere tid i hverdagen, kan du lade os stå for din rengøring i Ikast. Samarbejdet starter med at vi besøger dig, ser dit hjem og hører dine ønsker og forventninger. Det giver os nemlig de bedste forudsætninger for at udføre rengøringen på den mest optimale måde.

Forskellige mennesker har nemlig forskellige krav til deres rengøring i hjemmet – og det er helt okay.

Rengøring i Ikast hos virksomheder

Hvis du er ejer af en virksomhed, er det vigtigt, at dit erhvervsmål altid fremstår pænt og ryddeligt. Først og fremmest er det vigtigt med en ren arbejdsplads, fordi det er en del af et sundt og godt indeklima.

Når du sørger for en ren arbejdsplads, giver du derfor dine medarbejdere de bedste forudsætninger for at arbejde effektivt.

Hvis du får kundebesøg, er det også vigtigt med ryddelige og rene lokaler. Kundens indtryk af jeres arbejdslokaler vil uden tvivl have indflydelse på kundens overordnet indtryk af jeres virksomhed. Hvis lokalerne fremstår ordentlige, vil det ligne, at jeres virksomhed har styr på sine sager. Hvis jeres lokaler derimod er rodet og snavsede, vil det ligne, at jeres virksomhed ikke er velorganiseret.

Mere end 25 års erfaring med rengøring

Hos Total Care har vi mere end 20 års erfaring med rengøring. Gennem årene har vi rengjort alt fra almindelige hjem til industrilagre og dagligvarebutikker – og alt herimellem. Derfor ved vi også godt, hvad en grundig og ordentlig rengøring kræver.

Hos Total Care giver dig en effektiv rengøring til en overskuelig pris. Faktisk har vi gennem årene kunne dokumentere en omkostningsbesparelse på mellem 25-30%. Hvis du derfor gerne vil spare penge på din rengøring, uden at gå på kompromis med kvaliteten, mener vi i al beskedenhed, at du bør vælge vores rengøringsservice.

Rengøring i Ikast med kunden i fokus

Fra vores store erfaring ved vi, at det er forskelligt fra hjem til hjem, og fra virksomhed til virksomhed, hvad der bliver anset som god og grundig rengøring. Derfor laver vi altid en rengøringsplan, der tager udgangspunkt i netop dine ønsker.

Uanset om du er privatperson eller erhvervsdrivende, kommer vi ud til dig og ser dit hjem eller dine bygninger. Her vil vi sammen med dig gennemgå hele området. På den måde kan vi blive enige om, hvordan vi bedst varetager rengøringen, så du bliver fuldt ud tilfreds med resultatet. Hos Total Care er det nemlig dig som kunde, der altid er i fokus.

Se også: Erhvervsrengøring i Ikast og industrirengøring i Ikast