Rengøring Silkeborg – til privat og erhverv

Rengøring er en essentiel del af livet. Vi skal gøre rent for at slippe af med bakterier og snavs, som kan have en negativ indvirken på vores liv af mange forskellige årsager.  

Vi hos Total Care er specialister i at gøre rent og tilbyder rengøring Silkeborg til alle de glade borgere i og omkring Silkeborg. Det er ligegyldigt, om du er virksomhedsejer, bor i lejlighed, villa eller er har en mor, der ikke altid får gjort ordentlig rent. Vi hjælper til i alle situationer – bare giv et kald.  

Vil du ha et gratis tilbud på rengøring i Silkeborg?

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt, med et godt tilbud.

Lad dette felt stå tomt

VORES KUNDER

For meget fart til at kunne nå hovedrengøringen

Hverdagen er lang og stressende. Der skal afleveres og hentes unger i daginstitutionerne. Der skal arbejdet forhåbentlig kun 8 timer på en dag. Så er der alle fritidstilbuddene. Der er den syge tante. Der er regninger. Og sådan kan man blive ved.  

Det er ikke noget under, at man ikke har tid til at svinge støvsugeren og moppen i privaten en gang i ugen. Den uheldige virkning af vores stressede hverdag er dog, at vi bor i mindre rene hjem, som kan have en negativ virkning på vores trivsel.  

Med Total Care kan du sørge for, at boligen er skinnede ren, når du kommer hjem fra arbejde. Og du skal ikke tænke på, om dine ting nu bliver behandlet og rengjort ordentlig. Vi har mange år i branchen og kender snart til at alle rengøringsprojekter. Men giv endelig lyd, hvis der er nidkære ting i boligen, som skal have en særlig behandling.  

Ældre og udsatte borgere

Vi klarer al rengøring i Silkeborg. Det er ikke kun familien med børn i institutioner og forældre med lange arbejdsdage. Det er også udsatte borgere, som af forskellige årsager ikke kan gøre rent i deres bolig selv.  

Det kan være fysiske som psykiske sygdomme, der gør, at rengøringen er en umulighed. Her kommer vi med glæde ud og sørger for, at alle lag i vores samfund får bugt med de rengøringsvanskeligheder, der kunne være.  

Vi ser ofte fra vores kunder, at der måske har været behov for rengøringshjælp i lang tid. Men det bliver ikke gjort, fordi den ældre borger ikke har villet eller kunnet betale den ekstra udgift, som rengøringen koster. Det kan der findes løsninger på. Det skal der findes løsning på. Ingen er tjent med et beskidt og urent hjem.  

Din arbejdsplads skal være ren og lækker

Arbejdspladserne i Silkeborg skal også gøres rent. Heldigvis for dig, virksomhedsejeren, så sørger vi for rengøring i Silkeborg af alle slags boliger. Vi sørger derfor også for, at din virksomhed kommer til at være skinnede ren.  

En beskidt arbejdsplads ødelægger det gode arbejde, der skulle udføres på arbejdspladsen. Snavs, støv og rester fra det beskidte arbejde skal fjernes, så arbejdspladsen ikke bliver klam og til en bakteriebombe. Det hjælper Total Care dig med.  

Tag telefonen op til øret og giv os en kald, så vi kan klare din rengøring i Silkeborg. Eller send os en mail. 

Hos Total Care er du altid i fokus

Fra vore store erfaring inden for rengøringsbranchen ved vi, at forskellige mennesker har forskellige forventninger til rengøringen – og det er helt okay. Vores mission er at levere en rengøring, der lever 100% op til dine forventninger og ønsker.

Derfor starter vi også ethvert samarbejde med at møde dig og se dine lokaler. Her vil vi lytte til dig og dine ønsker, mens vi sammen gennemgår lokalerne. Det tror vi nemlig på, giver os de bedste forudsætninger for et godt og vedvarende samarbejde.

Se også: Erhvervsrengøring i Silkeborg og Industrirengøring i Silkeborg